BLOG NO ACTUALITZAT - NOVA WEB: http://esterbach.wordpress.com/

Blog no actualitzat. A partir d'ara trobaràs la informació a https://esterbach.com/

Per a més informació: esterbachcobacho@gmail.com

dijous, 28 de febrer de 2013

Moltes gràcies per fer-nos costat al CreaDansa de Sant Vicenç de Castellet

El passat 26 de gener de 2013 vam ballar per una causa solidària a Sant Vicenç de Castellet dins els actes de la Festa Major d'Hivern i vam donar la recaptació al Col·lectiu Mn. Josep Rovira Tenas que atén a famílies amb pocs recursos econòmics.

Ha passat un mes i encara assaboreixo el bon gust de les sensacions i emocions abans, durant i després del CreaDansa. Va ser una experiència fantàstica portar per primera vegada el nostre espectacle de dansa creativa a un escenari. Vam viure un munt d'anècdotes i moments d'aquells que no tenen preu!!

...I sobretot em quedo amb una paraula: GRÀCIES...gràcies a tothom que ens ha ajudat a fer-ho possible i ens ha donat suport, a les persones que ens han pagat l'import de l'entrada per col·laborar tot i no poder venir, a tota la gent que vàreu venir a veure'ns i ens vàreu transmetre la vostra energia i estimació i sobretot gràcies a totes les companyes d'escenari del CreaDansa (Mireia, Noe, Luz, Míriam, Ari, Roser i Carmen) perquè, com us vaig dir en un missatge privat, brilleu com estels tant dalt de l'escenari com fora d'ell... ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Moltíssimes gràcies Damià Olivella per novament venir a recolzar-nos i a fer-nos vibrar amb la teva veu i la teva música. Ets un encant de músic i de persona!

Moltes gràcies a l'Ajuntament de Sant Vicenç per comptar amb nosaltres dins la Festa Major d'hivern.

Moltes gràcies a tot l'equip del Breny per la vostra col·laboració. Gràcies Josep Chertó i Montse Solà per portar el servei de bar amb tanta "salsa i salero" i per ser uns amics encantadors. Moltes gràcies Jordi Largo per les fotos. Sou tots fantàstics!!!

Moltes gràcies a la Yolanda Delgado per les teves genials idees a l'hora de muntar l'espectacle!

Moltes gràcies Montse Torner per cuidar-nos tant i tant bé amb el menjar de la teva botiga!! Que bo que estava tot!! Ets un tresoret!!

Moltes gràcies Tamara Güerri per deixar-nos la sala per assajar, per cuidar-nos i per acollir-nos amb tanta escalfor i amor.

Moltes gràcies Marina Ubach per gravar-nos la veu en off del CreaDansa...a pesar d'estar amb un bon refredat sonava magnífica!!

Moltes gràcies Òscar Compte per gestionar el so i fer-ho amb tanta xispa i humor!

Moltes gràcies Carles Trujillo per estar al meu costat, al costat de tothom, encarregar-te de la llum i ajudar-nos a "brillar". T'estimo preciós!!

Moltes gràcies a les noies de Depilacions Low Cost de Sant Vicenç per venir-nos a pentinar i a maquillar. Ens vàreu fer sentir com estrelles!!

Moltes gràcies Lluís García Coca per aquest cartell i programa tan magnífic que ens vas fer. Ets un gran amic!!

Moltes gràcies als Jordis, al Jose...les parelles de les companyes del CreaDansa que van estar ajudant en el que fes falta durant el muntatge i el desmuntatge!!! Sou genials!

Moltes gràcies a Bonpreu i també a la Carme Aguilera, a l'Antonio Fernández i a la Clàudia Caparrós per estar a la porta controlant l'entrada. Que bonics que sou!!

Moltes gràcies Nati Luna i Juan Luís Solà per les fotos que ens heu enviat. I moltes gràcies també a la Neus Iglesias per ser una missatgera tan especial i venir des de Barcelona a veure'ns.

Moltes gràcies, i de manera molt especial, a la meva germana, l'Eva Bach, que tot i no poder venir al CreaDansa perquè estava de viatge, la vaig sentir i es va fer sentir ben a prop. Eva, gràcies per les precioses floretes que em vas fer arribar al final de l'espectacle, pels boníssims cors de xocolata que ens vas enviar per tot l'equip del CreaDansa i per les teves delicioses paraules en la preciosa targeta postal plena de "corasonsitos"...em vaig emocionar moltíssim! Ets un amor de germana i de persona!! T'estimo molt!! 

A tots i a totes us portem en el COR...Moltes gràcies!!!     

El programa (pots clickar sobre el programa per veure'l més gran)


Les Fotos  
Foto: Juan Luís Solà

Foto: Juan Luís Solà

Foto: Nati Luna

Foto: Nati Luna

Foto: Josep Chertó

Foto: Nati Luna

Foto: Nati Luna

Foto: Nati Luna

Foto: Juan Luís Solà

Foto: Juan Luís Solà

Foto: Nati Luna

Foto: Nati Luna

Foto: Juan Luís Solà

Foto: Juan Luís Solà

Foto: Josep Chertó

Foto: Juan Luís Solà

Foto: Nati Luna

Foto: Nati Luna

Foto: Nati Luna

Foto: Nati Luna
 El CreaDansa a la premsa
 

1 comentari:

Eva Bach Cobacho ha dit...

Moltes gràcies per totes les teves gràcies, estimada germaneta del meu cor. Per les que dones a totes i cadascuna de les persones que han estat al vostre costat i per les que tu tens, que són moltes i conformen un meravellós do que cada vegada resplendeix més intensament.