BLOG NO ACTUALITZAT - NOVA WEB: http://esterbach.wordpress.com/

Blog no actualitzat. A partir d'ara trobaràs la informació a https://esterbach.com/

Per a més informació: esterbachcobacho@gmail.com

divendres, 11 de gener de 2013

CreaDansa, un espectacle solidari de Dansa Creativa

El dissabte 26 de gener, amb un dels meus grups d'alumnes de dansa creativa, farem el CreaDansa, un espectacle solidari de dansa creativa a Sant Vicenç de Castellet. Comptarem amb la col·laboració especial del cantautor manresà Damià Olivella que cantarà unes cançons en directe.

El CreaDansa està inclòs dincs dels actes de la Festa Major d'hivern organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. El diari local "El Breny" també col·laborarà gestionant el bar i les entrades.

En el cartell trobareu tota la informació. Com veureu, el preu de l'entrada és de 3€ i la recaptació anirà destinada a famílies amb pocs recursos econòmics a través del Col·lectiu Mn. Josep Rovira Tenas.

Ja hem posat les entrades a la venda. Si voleu venir, us agrairem si ens les podeu comprar de manera anticipada ja que ens facilitarà la feina a vosaltres i a nosaltres. Així podrem gestionar millor l'entrada al recinte i no haureu de fer cua el dia de l'espectacle. Només cal que m'escriviu a esterbachcobacho@gmail.com i em dieu el número d'entrades que voleu i ja mirarem com fer-vos-les arribar.

Ho estem preparant tot amb molta il·lusió i creativitat i tenim moltes ganes de compartir-ho amb vosaltres. Us animeu a venir?

Moltes gràcies!!!

 Disseny: Lluís García Coca                      Foto: José Antonio Sartorio