BLOG NO ACTUALITZAT - NOVA WEB: http://esterbach.wordpress.com/

Blog no actualitzat. A partir d'ara trobaràs la informació a https://esterbach.com/

Per a més informació: esterbachcobacho@gmail.com

dijous, 21 de març de 2013

Ballant en una presentació d'un llibre molt especial

El dimecres 6 de març, el grup CreaDansa (sorgit de les classes de dansa creativa que imparteixo al Centre Magma de Manresa) vam ballar en un acte molt especial. Va ser a la presentació a Manresa del llibre Por amor a mi familia, el darrer llibre que ha escrit la meva germana, l'Eva Bach, i una de les meves cosines d'Elx, la Cecília Martí. Amb només 5 setmanes, el llibre ja ha entrat al rànquing dels Més Venuts, sent el tercer llibre més venut a Catalunya dins l'apartat "Castellà No-Ficció". Des d'aquí també vull donar la meva enhorabona a l'Eva i a la Cecília!! S'ho mereixen perquè han escrit un llibre que és una joia i un gran regal per fer-se i fer a les persones que estimem. Si feu clic aquí, us dirigireu a la web de Plataforma Editorial on podreu llegir més informació sobre el llibre.

Al final de la presentació, magníficament conduïda pel Jordi Vilaseca, les integrants del CreaDansa, vam ballar 3 cançons. A la primera vam utilitzar una tela vermella per connectar amb la màgia del néixer a la vida.

A la segona cançó, a través d'unes flors que ens vam anar donant, vam voler simbolitzar el transitar la vida de generació en generació amb la dansa del donar, del rebre, del prendre, de l'aprendre i del créixer.

I amb la darrera cançó vam voler celebrar la vida, generar alegria i brindar-la a tots als que han sigut, als que son i als que seran...Vam animar al públic perquè s'incorporés a la nostra dansa i vam acabar tots ballant. Va ser fantàstic!

Totes les integrants del CreaDansa estem molt contentes d'haver pogut col·laborar en aquest acte i volem donar les gràcies a l'Eva, a la Cecília i al Jordi Vilaseca per comptar amb nosaltres. Va ser tot un honor i un plaer poder aportar el nostre granet d'arena a aquesta presentació i celebrar i brindar per la vida a través de la dansa. 

Vull donar també les gràcies a la Míriam Fontanet, a la Roser Gost, a la Noemí Morales i a la Montse Torner que també formen part del CreaDansa però que aquell dia, per varis motius, no varen poder ballar amb nosaltres. Moltes gràcies per deixar-nos sentir el vostre recolzament i per fer "tribu"!!!

I vull acabar donant les gràcies a la Mireia Besora, la Luz García, l'Ariadna Fontanet, la Carmen Martínez i la Yolanda Delgado per compartir un altre moguda del "CreaDansa" i fer-ho amb tant d'amor i il·lusió. Gràcies ballarines precioses!!

I moltes gràcies a tots i a totes pel vostre suport!Moltes gràcies Nati Luna, Jaume Rovira i en especial al José A. Sartorio per les fotos que ens heu fet arribar.Varis moments de la primera dansa simbolitzant el bategar del cor, el néixer a la vida...

Moments de la segona cançó, passant les flors de generació en generació

Després de la segona cançó, amb les flors que havíem ballat, vam fer un ram per l'Eva i un ram per la Cecília. En aquest moment, la Yolanda, l'Ari i jo li estàvem donant el ram a l'Eva.
La Carmen donant el ram a la Cecília
Inici de la tercera cançó, brindant per la vida a través de la dansa

Quina felicitat ballar amb la meva estimadíssima germana!!!

I vam acabar ballant tots....la vida s'ho mereix!!

D'esquerra a dreta: Jordi Vilaseca, Ariadna Fontanet, Yolanda Delgado, Luz García, Mireia Besora, Eva Bach, Ester Bach, Carmen Martínez i Cecília Martí. Gràcies Eva i Cecília per regalar-nos aquest ram i aquestes flors tan boniques!!!