BLOG NO ACTUALITZAT - NOVA WEB: http://esterbach.wordpress.com/

Blog no actualitzat. A partir d'ara trobaràs la informació a https://esterbach.com/

Per a més informació: esterbachcobacho@gmail.com


divendres, 6 de maig del 2011

El poder expressiu de les arts

"Thought of you" és un curt d'animació en 2D creat pel dibuixant Ryan Woodward. A la seva web explica que en aquest treball combina el dibuix creatiu de la figura humana amb el seu repertori de gestos, l'animació en 2D, la dansa contemporània i l'exploració de conceptes i processos experimentals que contribueixen al seu creixement personal com artista.

Vaig conèixer el treball d'en Ryan Woodward a través d'una entrada al blog del Joan Piñol i em va captivar des del primer moment per la seva creativitat, sensibilitat i per l'emoció que transmet.

És la màgia que tenen les arts...la música, la dansa, la pintura....la màgia de poder transmetre sentiments i emocions que van més enllà de la paraula. Per això crec tant en la dansa com a via terapèutica per l'expressió, consciència i integració dels nostres desitjos i necessitats.

(Nota: Per tal que la música de fons que acompanya aquest blog no interfereixi amb el vídeo, dirigeix-te primer a l'apartat "Música per sentir" (a la part de l'esquerra del blog)  i activa la pausa del reproductor de cançons)