BLOG NO ACTUALITZAT - NOVA WEB: http://esterbach.wordpress.com/

Blog no actualitzat. A partir d'ara trobaràs la informació a https://esterbach.com/

Per a més informació: esterbachcobacho@gmail.com

dissabte, 22 d’octubre de 2016

Taller de Dansa Creativa a Solsona

Durant tres dissabtes de novembre dirigiré un taller de Dansa Creativa a Solsona. Estic molt contenta i agraïda de participar en aquest programa promogut per l'Ajuntament de Solsona dins del III Pla comarcal de polítiques de dones, on es promou la Salut a través de la consciència i el moviment. Aquest any s'han ofert 3 activitats: Tai-txi, Mindfulness i Dansa Creativa.

Us explico la part relacionada amb el meu taller citant a continuació les paraules textuals de la Maribel Bella Orrit, del Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Solsonès:


Aquest novembre tens l’oportunitat de conèixer la dansa creativa a través del curs que s’impartirà els dissabtes 12, 19 i 26 de novembre a Solsona en el marc del Programa “Salut, consciència i moviment” que promou l’Ajuntament de Solsona dins del III Pla comarcal de polítiques de dones.

Quins són els beneficis de la dansa creativa?
La dansa creativa és una de les disciplines més efectives per desbloquejar i revitalitzar el cos. Aquest tipus de dansa, apta per a tothom, compagina el moviment lliure i el moviment orientat a mobilitzar totes les parts del cos.

Horari de l’activitat:
De 10 a 12 del migdia

Lloc:
Auditori de la Sala Polivalent de Solsona

Professora:
Ester Bach Cobacho

Com et pots inscriure?
A l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Solsona.
El preu d’inscripció és de 15€.


En aquest enllaç es pot llegir la notícia publicada a la web de l'Ajuntament de Solsona sobre aquest programa https://www.ajsolsona.cat/ca/noticies/l2019ajuntament-de-solsona-ofereix-noves-activitats-de-salut-i-consciencia