BLOG NO ACTUALITZAT - NOVA WEB: http://esterbach.wordpress.com/

Blog no actualitzat. A partir d'ara trobaràs la informació a https://esterbach.com/

Per a més informació: esterbachcobacho@gmail.com


dimarts, 21 de juny del 2011

Curs "El treball de les emocions a través del cos" a Barcelona

Per tercer any consecutiu, torno a oferir un curs dins de l'Escola d'Estiu de Barcelona del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

El curs porta per títol "El treball de les emocions a través del cos" i es fa de manera intensiva de l'11 al 15 de juliol de 2011, amb un total de 15 hores lectives. Està reconegut dins del Pla de Formació Permanent del Departament d'Ensenyament (cal assistir al 80% d'hores per obtenir el certificat).

És un curs pràctic i vivencial de treball corporal per millorar la consciència i l'autoconeixement personal, a fi d'identificar i gestionar eficaçment les pròpies emocions i la comunicació amb l'altre.

Utilitzem dinàmiques d'autoconsciència corporal, sensopercepció, automassatge, massatge, visualitzacions, respiració, estiraments, moviment rítmic-expressiu, dansateràpia i altres tècniques de treball corporal.

Cal portar roba còmoda i aïllant o tovallola.

Per inscriure't i per informació sobre preu i horaris, pots fer click directarment aquí. El període d'inscripció finalitza el 30 de juny a les 24 hores.

1 comentari:

Cristina ha dit...

Sóc una de les participants al curs que l´Ester va oferir al col.legi. Només voldria agrair-li per la seva absoluta dedicació durant el dies del curs que vam compartir juntes, així com la seva proximitat, alegria, força, música, pau, etc. Com a professora que sóc, va ser un regal poder gaudir de 15 hores de escolta interna acompanyats per l´Ester que tantes emocions entenc i comprenc. Gràcies Ester!! Ens tornarem a veure!! Forta abraçada i bon estiu!! Cristina