BLOG NO ACTUALITZAT - NOVA WEB: http://esterbach.wordpress.com/

Blog no actualitzat. A partir d'ara trobaràs la informació a https://esterbach.com/

Per a més informació: esterbachcobacho@gmail.com


dimarts, 2 d’octubre del 2012

Ballant amb la música en directe de Damià Olivella


El 22 de juliol de 2012 es va celebrar a Manresa la primera edició del CreaDansa, un espectacle de dansa que vaig organitzar conjuntament amb les alumnes del grup setmanal de dansa creativa a "Entre el cel i la terra".

Sònia Ortiz va presentar l'espectacle on vaig actuar juntament amb Mireia Besora, Noemí Morales, Luz García i Ester Domínguez. Altres alumnes, amistats i familiars (Roser Gost, Carmen Martínez, Ariadna Fontanet, Míriam Fontanet, Carles, Aurelio, Jordi, Jose i Lluís) van col·laborar fent tasques diverses.

L'espectacle va constar de diferents peces on les ballarines vàrem mostrar el treball que fem a les classes setmanals, deixant anar el cos lliurement guiat per l'emoció que ens transmet la música. En aquesta cançó que acabo de penjar a youtube  vàrem tenir l'honor i el plaer de poder improvisar amb la meravellosa música i veu en directe del cantautor manresà Damià Olivella (www.damiaolivella.com).

Moltes gràcies de tot cor al Damià i a totes les ballarines i col·laborador@s del CreaDansa! I també a tota la gent que ens vàreu recolzar amb la vostra presència o des de la distància...sou un tresor!!!