BLOG NO ACTUALITZAT - NOVA WEB: http://esterbach.wordpress.com/

Blog no actualitzat. A partir d'ara trobaràs la informació a https://esterbach.com/

Per a més informació: esterbachcobacho@gmail.com

dilluns, 8 d’agost de 2011

El que sovint ens limita és la nostra ment...

Divine Waters" és un curt experimental de dansa (Rendez Vous Films) sobre una sirena que es converteix en persona....però amb una particularitat que la fa "especial": te un tros de cama amputada.

Tot i que la música que acompanya el vídeo no m'agrada gaire, és meravellós veure com aquesta noia experimenta amb el moviment i balla...amb i sense pròtesi.

La ballarina es diu Danielle Loustau-Williams i l'accident que va tenir no va impedir que seguís amb la seva carrera en el món de la dansa i la gimnàstica rítmica. Podeu llegir un article sobre ella en anglès si feu click aquí. Explica que la primera vegada que va tornar a la classe de dansa després de l'accident, tothom va pensar que estava boja. Comenta que hi ha moltes coses que no pot fer en dansa com per exemple posar-se en puntes, però també és capaç de veure la part positiva, doncs diu que amb la pròtesi li resulta molt més fàcil fer girs. Tot un exemple de resiliència.

Durant un temps vaig fer sessions de Teràpia pel moviment i la dansa a àvies amb diferents trastorns cognitius i/o de mobilitat. Algunes d'elles anaven en cadira de roda, però això no les limitava. Era un plaer observar el que transmetien amb la seva cara i el seu cos mentre ballaven...

Quina llàstima que a vegades a la vida ens centrem en excés en allò que ens falta enlloc d'enfocar la nostra mirada cap a tot allò que tenim i podem fer. Aquesta noia n'és un clar exemple...les àvies que venien a fer sessions de dansateràpia amb mi també...unes persones realment admirables!!

Film dirigit, editat i produït per Steve Rosenberg